26 Feb
comparte en tus redes

MOSTRA DE TEATRE INFANTIL "L'OR DE JEREMIES"

Jeremies és un xic que vol trobar una mina d’or. I és per això, que emprendrà un viatge a llunyanes terres i un camí ple d’aventures on trobarà el vertader tresor que anava buscant, l’amistat. No hi ha res més valuós que això. Una obra amb música en directe, amb humor i fustes que cobren vida i es converteixen en inseparables companys de viatge. Un arbre, un cavall, un tren que creua l’horitzó, un indi que parla amb els estels, un vell rondinaire i un sense fi de personatges mes. Vaquers, titelles, guitarres, armòniques i aventures que llauraran el seu destí. Què més es pot demanar per a trobar-se al llunyà oest? Yiiiiiijaaaaaa!!!

Companyia: La Teta Calva

La Teta Calva naix d’un text de la dramaturga Iaia Cárdenas sobre el cáncer. Una obra no estrenada que narra l’experiència de l’autora amb aquesta enfermetat, tractada amb ironia i humor negre, plena de ràbia, dolor i humor. Esta obra els va donar peu a entrar com productors al teatre encara que tant  Xavo Giménez com Maria Cárdenas porten més de vint anys professionalment al món del teatre. Penev és el primer treball de la companyia amb el que han aconseguit el Premi al millor espectacle a la Fira de Teatre de Huesca i va ser finalista als premis Max com a espectacle revelació.

 La companyia monta també Llopis (nominada a millor actor als premis AAPV i editat per la fundació Sgae),  Adiós todavía de María Cárdenas (editat per Sgae i Premi Ciutat d’Alcoi), Sindrhomo de Maria Càrdenas i actualment Las Aventuras de T. Sawyer, un espectacle familiar produït pel centre teatral Escalante.

comments powered by Disqus