LA SOGORB 

 

Després de més de vint anys d’experiència treballant amb diferents companyies en tots els sectors de les arts escèniques a nivell nacional i internacional, Elizabeth Sogorb, responsable de la direcció artística, decideix prendre les regnes d’aquest projecte.
La Sogorb – arts escèniques va camí del seu quart any. Divideix la seua labor entre la pedagogia teatral, la direcció escènica i la interpretació, la creació artística d’esdeveniments i el treball d’assessorament a actors.
Tracta de treballar de manera col·laborativa amb altres artistes del gremi amb els quals sent afinitat i comparteix inquietuds, companys que entenen el teatre contemporani de la mateixa manera.
Treballar des de la terra, amb artistes de la terra buscant una projecció nacional i internacional.
“El manual de la senyora de la neteja”, projecte guanyador de la IV Residència de producció teatral José Estruch del Teatre Principal d’Alacant, és la seua segona producció teatral en col·laboració amb l’autora Josi Alvarado. El primer muntatge, “Les fúries… I que visquen les tràgiques!”, va ser seleccionat a Alacant a escena 2020, presentat en la XXVIII Mostra de teatre espanyol d’autors contemporanis i el Festival de tardor de Diputació d’Alacant i va quedar finalista en la III Residència de Producció teatral José Estruch.