Perifèria Teatre

Perifèria Teatre es dedica professionalment des de l’any 1989 al teatre de titelles. El seu nucli el componen, Juan Manuel Quiñonero Redondo i Mariso García Ferrández, que simultanegen labors d’interpretació i de direcció.

Al llarg d’aquests anys de treball han creat i comptat històries amb diverses tècniques de titelles, comprovant que aquest art teatral continua més viu que mai i que és un excel·lent mitjà per a arribar directament a l’ànima de l’espectador, tan dels nens, com de l’adult que els acompanya.

La companyia es dedica activament a l’estudi i recerca del teatre de titelles, buscant noves formes de comunicació en cada nou espectacle

En aquests últims anys la companyia Perifèria Teatre ha tingut la gran sort de poder mostrar els seus últims espectacles, “Pingüin”, “Pocason”, ”Guyi-Guyi”, “Petjades”, “Volaploma” i «Núvol Núvol» en les millors programacions de teatre per a la infància del nostre estat i hem estat presents en multitud de Festivals fora de les nostres fronteres.

Els premis nacionals i internacionals que hem rebut així com les ajudes rebudes del INAEM, AECID, Institut Cervantes i el ICA de Múrcia, han ajudat molt en la consolidació i projecció de la companyia.

Hem traduït alguns dels nostres espectacles, al català, anglès i francès. Hem estat a Mèxic, l’Índia, el Japó, els EUA, Colòmbia, Bèlgica, Xile, França, Taiwan …, llocs en els quals hem pogut comprovar que el somriure dels nens és universal i que l’art del Teatre de Titelles està present a tot el món, manifestant-se en variades i múltiples formes.